40khz Ultrasonik Cleaner
  • 40khz Ultrasonik Cleaner - 0 40khz Ultrasonik Cleaner - 0
  • 40khz Ultrasonik Cleaner - 1 40khz Ultrasonik Cleaner - 1
  • 40khz Ultrasonik Cleaner - 2 40khz Ultrasonik Cleaner - 2
  • 40khz Ultrasonik Cleaner - 3 40khz Ultrasonik Cleaner - 3
  • 40khz Ultrasonik Cleaner - 4 40khz Ultrasonik Cleaner - 4

40khz Ultrasonik Cleaner

40khz ultrasonik R R Series kalebu mesin reresik ultrasonik sing cocog kanggo aplikasi industri. Komponen inti ultrasonik nggunakake platform teknologi T canggih sing nduweni efisiensi reresik sing dhuwur, operasi sederhana lan ora perlu debugging ing situs.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1.40khz Pambuka Ultrasonik Cleaner

40khz ultrasonik R R Series kalebu mesin reresik ultrasonik sing cocog kanggo aplikasi industri. Komponen inti ultrasonik nggunakake platform teknologi T canggih sing nduweni efisiensi reresik sing dhuwur, operasi sederhana lan ora perlu debugging ing situs. 40khz ultrasonik cleaner bisa digunakake ing produk logam, suku cadang mobil, reresik elektronik, lsp.

Clangsonic 40khz ultrasonik cleaner umume digunakake ing industri. Ukuran lan kekuwatan bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.


2.40khz Parameter Cleaner Ultrasonik¼ˆSpesifikasiï¼ ‰

Jeneng Mesin Reresik Ultrasonik Industri
Model R85 R120 R160 R220 R520
Kapasitas 85L 120L 160L 220L 520L
Frekuensi Ultrasonik 28kHz utawa 40kHz
Daya Ultrasonik 1500Watts 1800Watts 2400Watts 4000Watts 6000Watts
Daya Heating 5KW 8KW 10KW 10KW 16KW
Suhu pemanasan 0-80 ° C
Wektu 0-15min. utawa ∞
Ukuran Tangki Batin 600x400x350mm 650x450x400mm 700x500x450mm 800x550x500mm 2100x450x530mm
Ukuran Kranjang 510x330x180mm 560x380x230mm 610x430x280mm 710x470x350mm 2000x350x300mm
Ukuran Sakabèhé 700x580x750mm 700x630x750mm 880x690x850mm 900x730x950mm 2260x785x900mm
Pasokan Daya 220V / 50Hz, 1 Tahap 380V / 50Hz, 3 Tahap
Panjang Kabel Daya 3m
Cover SUS
Rolling Wheel
Sistem Sirkulasi Pilihan
Skimmer Minyak Pilihan


3. 40khz Fitur lan Aplikasi Cleaner Ultrasonik

1. Reresik Cekap
Ngadopsi teknologi modulasi puncak sing bisa ngrusak gelembung kanthi luwih cepet lan gampang ngilangi reregetan sing wangkal. Ing kahanan sing padha, kacepetan kerusakan foil saya apik.

2. Output Stabil
Teknologi adaptasi mandhiri bisa mesthekake mesin supaya bisa muat kanthi sampurna, kayata level cairan sing beda, pangowahan suhu cair lan gerakan benda kerja. Kinerja ultrasonik bakal tetep tetep.

3. Efisiensi Konversi Dhuwur
Efisiensi konversi energi ultrasonik lan listrik luwih saka 95%. Konservasi energi luwih saka liyane ing output tenaga ultrasonik sing padha.

4. Operasi Sederhana
Isi cairan, lebokake bahan kerja banjur uripake saklar. Reresik ultrasonik bisa diwiwiti mung karo 3 langkah. Kabeh paramèter bakal dicocogaké kanthi otomatis.
Suhu saklar pemanas bisa dikontrol kanthi termostatik (20-80 ° C)
Wektu saklar bisa dikontrol (0-15min utawa terus-terusan)

5. Selehake krenjang
Ana kurung logam ing slot ndhuwur lan ngisor kanggo nggampangake panggone keranjang keranjang, ngindhari kontak langsung karo kothak kejut ngisor lan mengaruhi efek ultrasonik; sawise diresiki, keranjang keranjang bisa dilebokake lan dikuras saka krenjang ndhuwur.

6. Sisih alur ngisor
Sisih ngisor alur dirancang kanggo nggampangake pembuangan cairan limbah lan nyegah akumulasi rereget.

7. Perlindhungan
Perlindhungan level kurang, Proteksi arus over, Proteksi sirkuit cekak, proteksi suhu.


4. Rincian Gambar

Sistem Sirkulasi Opsional kanthi Skimmer Minyak Kanggo Kawat Reresik lan Reresik Workpiece Berminyak

Tangki Pangatusan Udara Panas Pilihan


5. Kualifikasi Perusahaan


6. Ngirim, Kirim lan Ngawula

Kanggo luwih aman keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake.


7. FAQ

1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita produsen. Kabeh komponen inti (transduser ultrasonik, generator ultrasonik) digawe ing omah dhewe.
2. Apa sampeyan nampa OEM lan ODM?
Ya, kita uga duwe tim R&D profesi (tim transduser ultrasonik, tim generator ultrasonik lan tim desain mekanik) kanggo nanggepi kabutuhan khusus kanthi cepet.
3. Wektu kiriman
Produk standar bisa dikirim sajrone 7 dina kerja. Mesin khusus gumantung karo desain.
4. Warranty
Kita njamin kualitas produk sajrone 1 taun. Yen ana masalah kualitas ing garansi, kita bakal nyedhiyakake suku cadang gratis utawa layanan perbaikan.
5. Apa sampeyan nyedhiyakake layanan pembersihan coba?
Ya, sampeyan seneng ngirim barang kerja kanggo reresik sidhang. Bakal dikirim video lan laporan babagan tes kasebut. Layanan gratis iki.
6. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake transduser utawa generator ultrasonik yen ana kegagalan?
Ya, transduser ultrasonik lan generator ultrasonik dirancang lan diprodhuksi dening awake dhewe. Kita bisa ngirim bagean sing bener kanthi cepet kanggo ngganti.
7. Cara Pembayaran?
T / T, L / C, D / P, D / A, West Union, Paypal, MoneyGram, Escrow.
8. Frekuensi lan daya sing cocog kanggo workpiece kita?
Hubungi kita lan wenehi rincian kaya sampeyan bisa. Informasi kalebu: ukuran, bahan, bobot lan rereget saka bahan gaweyan lan dimensi tangki reresik lsp.




Hot Tags: 40khz Ultrasonik Cleaner, China, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
  • QR